Member policy

First of all, bedankt allemaal om een deel te zijn van onze community. Om het comfort en de kwaliteit van onze club te blijven garanderen voeren wij een paar praktische aanpassingen toe. Dit zorgt ervoor dat bestaande & nieuwe leden voluit van hun lidmaatschap kunnen genieten.

Become a member

Via Become a member kan je een aanvraag indienen voor een lidmaatschap. Vervolgens kom je op de wachtlijst te staan.

Wekelijks wordt deze geüpdate op basis van onze drop-outs en contacteren we de eerstvolgende mensen op de wachtlijst. Dan kan je nog steeds beslissen of je lid wilt worden of niet.

Freeze your membership

Je kan je abonnement tijdelijk onderbreken. Dit voor een minimum van 1 week. Daarna kan je het sporten gewoon terug oppikken!

Hoe onderbreek je jouw lidmaatschap? Stuur een mailtje naar abo@sportclubheteiland.be voor de aanvangsperiode. Vergeet niet te melden voor hoe lang je wenst te onderbreken.

Pass on your membership

Je kan je abonnement reeds na drie maanden, maandelijks opzeggen. Dit doe je via een mailtje te sturen naar abo@sportclubheteiland.be. Dit doe je ten laatste de 20ste van de maand, om de maand erna geen abonnementsgeld meer te betalen.

Je kan je abonnement ook doorgeven aan een vriend of familielid. Voor meer informatie hierover bekijk “member to member”.

Wil je na een stopzetting terug je abonnement activeren, bezoek dan de link “Become a member”. Hier vul je het formulier in en verkrijg je een plaats op de wachtlijst. Van zodra er plaatsen vrij zijn nemen we contact met je op naargelang jouw plaats in de rij.

2 maal per jaar geven we ex-eilanders de kans om opnieuw in te schrijven zonder te wachten.

Voor een kortere pauze van je abonnement bekijk dan Freeze your membership.

Member to Member

Omdat community voor ons een prioriteit is, geven we voorrang aan vrienden & familie van leden. Daarom kan je bij het opzeggen van je abonnement je lidmaatschap doorgeven. Dit betekent dat ze voorrang krijgen op de wachtlijst en niet moeten wachten om lid te worden.

Hoe doe je dit? Ga naar “member to member”, vul het formulier en wij zorgen voor de rest. Een lidmaatschap doorgeven is enkel mogelijk indien je een actief lid bent.

Bring a Friend

Wij zullen 2-jaarlijks de campagne Bring a Friend blijven doorzetten. Tijdens deze periode krijgen jullie vrienden en familie (die nog geen lid zijn geweest) de kans om de club te leren kennen voor een volledige week. Meer informatie hierover zal beschikbaar zijn net voor de campagne op een aparte landingspagina.