Dear Eilanders – amazing community!

Wow, what a couple of intense weeks!? Who would have thought that we would experience something like a lockdown “light”?!
Despite everything, now more than ever, we are amazed and so proud of our sporty Eiland community.

Thanks to you, our coaches and our team, we have still found ways to make the best of the situation and stay connected through our socials and our virtual workouts. We miss each and every single one of you A LOT and can’t wait to get back together IRL.

In the meantime, we’re working hard behind the scenes. We’ll keep on coaching you from home. We’re full into the streaming game now and are looking into various ways to continue offering streamed classes in the future. Are you on vacation? Stuck in traffic? Does it suit you better to work out from home? Well, we will have THE solution for you! Stay tuned for updates on our very own streaming platform.

A new month is approaching and most probably we’ll have to stay inside #blijfinuwkot. But Eilanders are tough! And that’s why we’re calling on our Eiland Community for support during these tumultuous times. A small contribution from your side, makes a huge difference to us. Can we count on your support?
Of course, we understand that not everyone is in the financial position to support us. No hard feelings :).s

Let us know what you’d like to do regarding your monthly subscription contribution. Fill out which one of these options suit your situation best and we will adjust your subscription accordingly.

Note: If the club is able to re-open on 19/4, then we will notify you on the next steps regarding your membership.

Hey Eilanders – strafste community

Wow, wat een stevige week hebben wij allemaal achter de rug? Wie had ooit kunnen denken dat wij in deze lockdown “light” zouden terecht komen.
Ondanks alles zijn en blijven wij meer dan ooit de strafste sports community ever!
Dankzij jullie, onze coaches en ons team zijn we er toch weer in geslaagd om er het beste van te maken. We zijn zo blij dat we 7 op 7 met jullie in geconnecteerd kunnen blijven via onze socials en online workouts.

We missen jullie stuk voor stuk ENORM HARD en kunnen niet wachten om terug aan de slag te gaan in real life.
Ondertussen zitten wij achter de schermen niet stil. We blijven jullie online coachen en we dokteren uit hoe we van streaming een vaste waarde kunnen maken. Met andere woorden hoe we jullie kunnen bedienen met workout oplossingen op afstand. Ben je op vakantie, zit je vast in de file, past het je beter om je workouts thuis te doen? Dan komen wij binnenkort met dé oplossing.

De maand april komt er aan en het ziet er naar uit dat we onze deuren gesloten moeten houden #blijfinuwkot. Maar Eilanders zijn doorbijters!
Wij hopen dan ook dat jullie ons en de Eiland community blijven steunen de komende tijd. Jullie bijdrage zorgt echt voor een groot verschil voor ons. Kunnen we op jouw support rekenen?
Uiteraard hebben wij ook meer dan begrip voor iedereen die niet in de financiële positie is om dit te doen, no hard feelings :).

We willen jullie ook al meegeven dat de kans bestaat dat de overheid sportclubs na de lockdown “light” beperkingen qua capaciteit kan opleggen. De gezondheid van iedereen is uiteraard het belangrijkste en we gaan die beperkingen dan ook strict naleven. We begrijpen dat dit niet leuk is.

Laat ons weten wat je met je doorlopende abonnementsbijdrage wil doen. Vul daarom in welke van onze opties het best bij jouw situatie past en wij regelen de administratie.

Let op: indien de sportclub terug mag openen na 19 april,  brengen we je op de hoogte hoe  jouw abonnement wordt hervat.

Dikke virtuele knuffels

Team Sportclub Het Eiland

Here Are your 3 options regarding your subscription

Please let us know which option you choose regarding your monthly contribution.