10 Miles

Schrijf je in voor de 10 miles

Ready for the 10 Miles with Sportclub het Eiland? Let’s reach your goal together!

De bedoeling is uiteraard niet dat we met z’n allen dezelfde tijd gaan lopen, maar de voorbereiding en de dag zelf is toch altijd leuker om dit samen met onze community te doen. Hoe cool zou het zijn om op 28 april met minstens 100 leden de uitdaging aan gaan!

We verzamelen in de club waar iedereen een powerlunch krijgt aangeboden in samenwerking met de Warehouse om vervolgens met een door ons ingelegde bus naar Linkeroever te rijden.

Geen samenhorigheid zonder passende kledij uiteraard en daarom hoort bij jullie inschrijving ook Sportclub het Eiland merchandise. Een sweater en een running T-shirt die jullie enkele weken voor de start van de 10 Miles in de club kunnen ophalen. In jullie bevestigingsmail krijgen jullie nog meer info van o.a. de Urban Running sessie’s die jullie kunnen joinen!

Kijk zeker in jullie spam of reclame moest je geen mailtje hebben ontvangen. 😉

Voor elke inschrijving doneren we €8 aan Stop Darmkanker.

#wearesportclubheteiland #togetherwerun #urbanrunning #runforcharity

Inschrijving ✓ Free Powerlunch ✓ Free sweater + running T-shirt ✓ Reach your goal with us ✓ Transport club ⇔start/finish

Nog geen lid van Sportclub het Eiland?

Don’t miss out and join us!

Vraag een gratis dagpas aan

INSCHRIJVINGEN 10 MILES DOE JE HIER