Sportclub Het Eiland

Where industrial meets sports meets retro

Twee broers met sport-DNA. One mission. Mensen samenbrengen in een retro-industriële setting waarin sport en fun centraal staat. Een totaalbeleving. Daar gaan we voor. Ambitieus? Sounds like us!

Al van jongs af aan kicken wij op een sportieve vibe met een hoge fun-factor. Met een stevige dosis ervaring en passie gaven we onze eigen draai aan de club die onze ouders oprichtten. Een sportclub heruitvinden. Niet simpel. Waarom geen club die voor meer staat dan sport alleen? Dat was de vraag die de creatieve big bang in gang zette. We wilden het anders aanpakken dan anderen. Dat deden we. En dat blijven we doen.

Na 20 jaar Het Eiland brengen we met Sportclub Het Eiland een modern en urban concept. Als we onze leden mogen geloven slaagden we erin om een ijzersterke combo neer te zetten: pure fun en een full service in één club. Full service betekent bij ons een totaal aanbod van 7 sportconcepten, maar ook voluit gaan voor de belevenis van onze leden. Vandaag is onze club een meetingpoint. Naast solo sporten kunnen leden deelnemen aan events en groepstrainingen, maar ook relaxen in de sauna of in de bar. Our duty? Onze community op een originele manier blijven inspireren en motiveren.

Klaar om er een lap op te geven? Let’s have fun!

Over ons | De meest complete club van Antwerpen voor sport en fitness | Sportclub Het Eiland