Fosbury & Sons

Een collab waarmee leden van Sportclub Het Eiland of leden van Fosbury & Sons vanaf nu kunnen sporten op deze nieuwe locatie.

Beschikbare sporten bij Fosbury & Sons

Boxing Physics Yoga & Balance Urban Running
Ben je al lid van Sportclub Het Eiland?
Boek hier je les bij Fosbury & Sons.
Meer info & uurroosters

Beschikbare sporten bij Fosbury & Sons

Woensdag 16u30 - 17u30

Bokstraining en fitnesstraining in één.

Maandag 8u - 9u

Een volwaardig yoga programma. Een body en mind les voor iedereen.

Donderdag 17u - 18u

Trainen in groep op de meest awesome locaties in 't stad!

Als lid van Sportclub Het Eiland kan je zonder extra kosten gaan trainen bij Fosbury & Sons.

Nog geen lid en interesse?

Vraag een gratis dagpas aan

How does it work?

Boek je gratis dagpas en probeer een les naar keuze. Overtuigd? Dan kan je jezelf lid maken op beide locaties (vaste dag op Fosbury & Sons).

Leden kunnen zich online inschrijven voor elke les. Met een lidmaatschap kan je op beide locaties deelnemen aan workouts en trainen.

Over deze samenwerking

Tijd is vaak de beslissende factor om wel of niet te kunnen deelnemen aan een workout. Snel voor het werk, of je haasten om toch nog op tijd in de gym te geraken... Een samenwerking tussen Sportclub Het Eiland en Fosbury & Sons is een perfect match! Een fantastische locatie in combinatie met professioneel gegeven groepslessen is wat wij jullie willen aanbieden. Voor, tussendoor of na je werk. No more excuses!

Fosbury & Sons - Sportclub Het Eiland